icon 0879 029-000
 • Цена
  лв. - лв.
 • Размер
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Цвят

Hi Tec

Hi Tec
Hi Tec

Компанията е основана в Амстердам, Хонландия през 1974г. като от тогава до сега е реализирала приходи от над 250 мил. долара. Какъв по- достоверен показател за качество и търсене на пазара. През близката 2012г. марката Hitec получава заслужено годишната награда за най-добра туристическа обувка. tropsi.bg предлагаме страхотна колекция обувки Hitec. Те считат себе си за най-страстната обувна компания наоколо и са обсебени от производството на най-удобните обувни стоки за всяка дейност! Всичко, което ви е необходимо за кампингуване, прекарване на време на открито и планинарство можете да намерите тук, при нас. На най-ниски цени с най-бърза доставка.

Tropsi BG публикува за вас списък с топ продукти мъжки маратонки, скуош обувки, мъжки маратонки за фитнес на марката Hi Tec. Промоции и достъпни цени ви очакват в каталога ни на  Hi Tec.

Направете своята лесна, бърза и сигурна онлайн поръчка на любимите си продукти от каталога ни на Hi Tec. Спортен магазин tropsi.bg се грижи за сигурността на вашата поръчка на оригини продукти Hi Tec. Ние внасяме от Англия и доставяме навсякъде в България.

Получете до 15% отстъпка за следваща покупка, закупувайки продукти с марката Hi Tec от спортен магазин tropsi.bg.

Покажи: Списък / Решетка
Покажи:
My Best Wear © 2017