icon 0879 029-000

Често задавани въпроси

Тук ще откриете отговори на най-често задаваните въпроси

Колко време би отнела доставката на избран от мен продукт?

Поради факта, че всички предлагани от нас артикули се доставят само и единствено от Англия, срокът на доставка, който си поставяме, е в рамките на седем работни дни а понякога и по-бързо.

Каква е процедурата по доставка?

Поръчката се извършва посредством бутона „В кошницата”, може да направите поръчка със и без регистрация. Потвърждавате данните и адреса си за доставка, предоставяте актуален телефон за контакт. Поръчката Ви е приета и следва да бъде обработена в най-кратък срок. Доставката се извършва с куриер, като Вие определяте дали да бъде офис-офис или офис-врата. Стойността на покупката се равнява на цената на артикулите + куриерската услуга (5 лв до офис на еконт 7 лв до адрес). Тази цена е крайна и е с включен ДДС.

Как мога да се свържа с вас?

Можете да ни позвъните на посочените телефони или да се свържете и да зададете Вашите въпроси посредством Skype -- просто натиснете бутона, разположен в долния десен ъгъл на всяка страница.

Ами ако закупеният от мен артикул не отговаря на очакванията ми или не е моят размер?

Разбира се, можете да замените или върнете поръчан и получен от Вас артикул, като следва да поемете свързаните с това транспортни разходи -- около 4-5 лв.

Отговарят ли размерите на предлаганите от Вас дрехи?

Да, всички предлагани от нас дрехи използват европейска номерация. Затова поръчайте номера, който носите. Ако носите размер М, поръчайте размер М; ако носите L, си поръчайте L. В случай на несъответствие (уголемени или умалени), то ще бъде упоменато в описанието на артикула.

Възможно ли е артикулът, който съм поръчал, да не може да бъде доставен?

Всички наши артикули се доставят по Ваша заявка, специално за Вас. Те се заявяват и поръчват от реални „аутлети” във Великобритания. Ако случайно след подаване на заявката Ви получим информация, че желаният артикул е изчерпан, то Вие ще бъдете уведомени в рамките на 48 ч. за изчерпаното количество. Ще Ви бъде изпратено и писмо с предлагани сходни артикули, за да улесним евентуален втори избор. Стремим се да не попадаме в такава ситуация, затова заявките се подават незабавно след постъпването им при нас. Подобни случаи са рядкост, но наш стремеж е намирането на бързо и удобно решение на така възникнала ситуация.
My Best Wear © 2017