icon 0879 029-000

Чести въпроси My Best Wear Маратонки и Бутонки | Маркови спортни стоки на ниски цени

Колко време би отнела доставката на избран от мен продукт?

Поради факта, че всички предлагани от нас артикули се доставят само и единствено от Англия, срокът на доставка, който си поставяме, е до 7-8 работни дни. 

Каква е процедурата по доставка?

Поръчката се извършва посредством бутона „купи сега”, като за нови клиенти се изисква регистрация. Потвърждавате данните и адреса си за доставка, предоставяте актуален телефон за контакт (мобилен, стационарен).

Поръчката Ви е приета и следва да бъде обработена в най-кратък срок. Доставката се извършва с куриер, като Вие определяте дали да бъде офис-офис или офис-врата. Стойността на покупката се равнява на цената на артикулите + куриерската услуга. Тази цена е крайна и е с включен ДДС.

Как мога да се свържа с вас?

Можете да ни позвъните на посочените телефони или да се свържете и да зададете Вашите въпроси посредством чата – просто натиснете бутона, разположен в долния десен ъгъл на всяка страница.

Ами ако закупеният от мен артикул не отговаря на очакванията ми или не е моят размер?

Разбира се, можете да замените или върнете поръчан и получен от Вас артикул до 14 дни от получаването му, като следва да поемете свързаните с това транспортни разходи

Отговарят ли размерите на предлаганите от Вас дрехи?

В повечето случаи – да. Все пак е възможно конкретен модел да е уголемен или умален. Стандартно поръчайте номера, който носите. Ако носите размер М, поръчайте размер М; ако носите L, си поръчайте L. В случай на несъответствие (уголемени или умалени), може да смените за друг размер или друг продукт.

Възможно ли е артикулът, който съм поръчал, да не може да бъде доставен?

Всички наши артикули се доставят по Ваша заявка, специално за Вас. Те се заявяват и поръчват от реални „аутлети” във Великобритания. Ако след подаване на заявката Ви получим информация, че желаният артикул е изчерпан, то Вие ще бъдете уведомени в рамките на 48 ч. за това по имейл. Ще Ви бъде изпратено и писмо с предлагани сходни артикули, за да улесним евентуален втори избор.

My Best Wear © 2017