icon 0879 029-000

Как да поръчам? My Best Wear Маратонки и Бутонки | Маркови спортни стоки на ниски цени

Поръчването от сайта e бързо и лесно. Просто следвайте по-долните стъпки. В случай, че имате някакви въпроси, моля свържете се с нас на указаните телефони и email адреси. Нашите консултанти с радост ще ви помогнат.
        1. Изберете размер и цвят (в случей, че продукта е с повече от един размер или цвят) и добавете продукта в кошницата. Това не означава, че го купувате. В последствие Вие можете да промените количествата или да го премахнете от кошницата. Извършете същото действие и за останалите продукти, които желаете да закупите. Ако имате нужда от помощ натиснете бутона „Имате нужда от помощ?” попълнете вашето име и телефон и наш служител ще се свърже с вас. 
        2. В горния десен ъгъл на Вашия екран се визуализира картинка на кошница. Щракнете с курсора върху нея.Това действие ще Ви отведе във Вашата кошница. Тук можете да видите всички продукти, които сте добавили. Посредством бутона за изтриване, Вие можете да премахнете даден продукт от нея. В кошницата трябва да начислите купон за отстъпка или ваучер за определена сума ако имате такива издадени от нас.
        3. Финализиране на поръчката. След като сте добавили всички продукти, които желаете, е необходимо да потвърдите, че искате да закупите тези продукти. Покупката може да направите с регистрация или без. Натиснете бутона "Покупка" и системата ще си отведе на страница откъдето да  влезете в профила си или да направите поръкчата като гост.
    3.1. Въведете Вашите данни – Моля попълнете всички задължителни данни, които са ни необходими, за да изработим и доставим Вашата поръчка. Натиснете бутона "Продължи".
    3.2. На следващата стъпка трябва да изберете начина на доставка - До офис на Еконт Експрес или до Ваш адрес. При избор на ефис на Еконт ще ви се покаже меню от което да изберете точния офис на Еконт във Вашето населено място.
В случай, че желаете да Ви бъде издадена фактура, моле попълнете данните за фактура в  полето коментар. Вашата фактура ще бъде изпратена по email. Натиснете бутона "Продължи".
        4.Следващото важно нещо което трябва да отбележите е начина на плащане. Предлагаме няколко вида плащане:
    -Плащане с карта - системата поддържа плащане с кредитна и дебитна карта, като след избор на тази опция преди завършването на поръчката ще бъдете пренасочени към виртуалния терминал на Българо Американска Кредитна Банка където трябва да попълните даните от вашата карта и така ще платите поръчката си.
•    Отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (Българо Американска Кредитна Банка), където въвеждате данните на вашата карта (номер, валидност, код за сигурност, име)
•    Ако сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за автентикация
•    При успешна трансакция (успешни автентикация и авторизация), на екран се визуализира трансакционна бележка, която разпечатвате или запазвате.
•    Парите се удържат по картата ви веднага след потвърдено успешно плащане.
    -Наложен платеж или плащане при доставака - вие заплащате стойността на поръчката на куриера като имате право да прегледате и тествате артикулите преди това. Пли плащане с наложен платеж автоматично бива приложена такса наложен платеж +10% към стойността на артикулите в кошницата.
    -Paypal - системата поддържа плащане с PAYPAL, като след избор на тази опция преди завършването на поръчката ще бъдете пренасочени към PAYPAL сайта където трябва да потвърдите плащането чрез вход във вашия PAYPAL акаунт.
    -Банков превод - при избор на тази опция след завършването на поръчката ще ви се покажат банковита сметка на фирмата където трябва да преведете сумата за поръката ви. Поръчката ви ще бъде обработена след като парите постъпят в нашата сметка. При плащане с банков превод автоматично получавате 5% отстъпка от стойността на артикулите в кошницата. 
        5.Потвърдете Вашата поръчка - С това действие Вие ни изпращате Вашата поръчка. Поръчки, направени преди 16:30 в работен ден, биват обработени в същия ден. Поръчки след 16:30 биват обработени на следващия ден.
В знак, че Вашата поръчка е приета, Вие ще получите съобщение на указаната от Вас електронна поща.

My Best Wear © 2017